25 June 2012

monday morning inspiration
soft & simple
12 comments:

 1. Flott innlegg! Forresten, jeg tror du vil like dette; D

  http://delightfull.eu/wall/diana_wall.html

  ReplyDelete
 2. Dear friend.... your blog have inspired me from the first moment I discovered it... always full of style and inspiration... that's why I am honoured to pass you the stylish blog award! Magic is something you make! :-)

  ReplyDelete
 3. Kjempefint. Så stilig trapp!
  hx

  ReplyDelete
 4. This is actually my neighbour's home! She is very artistic (as you can tell from the pics) and has her own illustration company in Copenhagen. They're a wonderful family, so much fun.

  ReplyDelete
 5. Hei,
  Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så fantastisk, inspirerende og så godt skrevet at vi ønsker deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger ikke å bytte plattform eller gjøre noen endringer. Kun forsette å blogge som før. Du kan se mer på vår facebook-side her https://www.facebook.com/Sokbloggno Vi åpner 1.juli 2012

  ReplyDelete
 6. I have given you a Cool Blog Award! I follow your blog with so much fun. I think your blog is so inspiring. Therefore, the Cool Blog Award! Thank you so much for all your cool posts :-)

  Have a nice evening,
  Lisanne
  lisannevandeklift.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Mycket fina bilder! Tack för inspiration till trappa!

  ReplyDelete
 8. Vi i Søk blogg syntes bloggen din er så gjennomført bra at vi har lyst til å ha deg under vår portal. Det koster ingenting, du trenger heller ikke å bytte plattform. Det eneste du trenger er og forsette med bloggingen og vi styrer trafikken inn til deg. Vi åpner 1.juli 2012 istedenfor 1.juni som planlagt.
  Kort om Søk blogg:
  Søk blogg har et mål om å bli Norges enkleste og mest treffsikre søkeportaler for ulike blogger i Norge. Her skal man lett kunne finne en blogg som er under sin interesse. Du vil også kunne finne de siste konkurranser, rabatter og andre fordeler. Søk blogg handler primært om blogging og nyheter innenfor bloggverden, men også om mote, skjønnhet, trening og andre vanlige oppdaterte nyheter.
  I dag finnes det mange forskjellige blogger i Norge, og på Søk blogg kan du finne en ny favoritt eller en holde deg til den gamle. Målet og visjonen er å kunne la brukerne registrere inn sin mail slik at de kan motta nye bloggere som kan være av interesse. Man kan også motta mailer om konkurranser, tips og rabatter.
  Hvorfor bruke sokblogg.no?
  Ofte er det ikke lett å vite hvor man skal finne ulike og unike blogger. Man drukner fort i masse «søppel». Derfor har vi gjort det lettere og plassert Norges blogger under kategorier slik at det skal bli lettere for deg som er på jakt etter drømmebloggen å finne den. Om det er en blogg du føler vi mangler, send oss gjerne en mail på sokblogg@gmail.com og vi vil få den inn i systemet så raskt det lar seg gjøre. Lik oss på facebook om du vil holde følge og anbefal oss gjerne videre https://www.facebook.com/#!/Sokbloggno
  Interessert i å lage et innlegg om oss?
  Send oss mail på sokblogg@gmail.com og du vil få tilsendt et bilde med tekst tilbake. Når innlegget er laget får du til gjengjeld et fantastisk smykke fra nettbutikken JustLoveit.no i posten. Vi gleder oss.
  Mvh
  Søk blogg

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to leave a comment!
You make me smiiile!

Note: Only a member of this blog may post a comment.