20 November 2009

Idylliske Lidingö


Jeg har fått en utfordring av DUNNISMOR!
Det hele går ut på å gå inn og velge et bilde ut fra min egen bildemappe nr 4 eller 7, deretter velge bilde nr 4 eller 7 og skrive litt om bildet. Så gi utfordringer til 5 andre....

Mitt bilde er tatt fra den idylliske øyen Lidingö i Stockholm.
Jeg og mannen var en weekend i Stockholm i sommer i forbindelse med at vi kjøpte en gammel Porsche 928, 1978-modell. Denne bilen var faktisk kåret til årets bil i 1978 da den kom første gang, og er den første sportsbilen noen sinne som har blitt kåret til årets bil! (Denne bilen har til og med cruise control fra 1978....) Dette er mannens store interesse, men jeg synes det er ganske gøy å kjøre racerbil jeg også! Wiiiihi!

Vi tok fly til Sthlm, koste oss noen dager på hotell, shoppet litt og spiste masse goood mat, samt hentet bilen vi så skulle kjøre heeeele veien hjem igjen. Ikke mindre enn en 50 mils kjøretur med en 30 år gammel bil...
Litt nervepirrende! Det tok en heeeel dag å kjøre hjem, men bilen gikk som en drøm!!!

Sthlm er en by jeg bare eeelsker, og heldigvis for meg fikk jeg kombinert endel shopping med bilhandelen.Det var også en fin opplevelse å besøke øyen Lidingö, og vi hadde det supertrivelig på besøk hos den svenske familien vi kjøpte bilen av!

Jeg vil gjerne gi utfordringen videre til disse fiiine bloggene;


5 comments:

 1. hehe.. jeg har bare et helt sykt rart system i bildene.. ikke system.. tror eg må ta neste utfordring.. men koselig du tenkte på meg:)
  god helg!!!
  klem kristina

  ReplyDelete
 2. God kveld;)Lekkert bildet fra Lidingø, skulle gjerne tatt turen ditt. Når jeg jobbet på Ikea solgte jeg nesten bare Lidingø-kjøkken,hehe. Dette kjøkkene er oppkalt etter nettopp denne øya. Takk for utforingen, jeg tar den videre:)

  Ha en fin kveld.

  K-J

  ReplyDelete
 3. Et nydelig bilde. Så moro med en Porsche da.
  Takk for utfordringen! Koselig at du tenkte på meg. Skal prøve å se hva jeg finner.
  Lykke til med stolene!

  God helg klem

  ReplyDelete
 4. Det så nydelig ut! Jeg har faktisk aldri vært der, men tror jeg må skrive det på listen:) Ha en fin helg! Klem fra Heidi♥

  ReplyDelete
 5. Deilig bilde, er også glad i vår nabos store by! Så gooood kaffe der!
  Og så nydelig sidebilde du har tatt av champagneøreringene! Føler meg i veldig godt selskap med bildene over og under :) tusen takk!

  Ha en super uke!
  Store klemmer :)

  ReplyDelete

Thank you for taking the time to leave a comment!
You make me smiiile!

Note: Only a member of this blog may post a comment.